neděle 4. října 2015

HORROR FESTIVAL ÚNOR 2015



V únoru 2015 probíhal festival horrorů v Glasgow.
Horrory vylézají na povrch. Většinu z nich jsme už jistě viděli.
Tak který film Vám unikl?


Zde je jejich seznam:


THE ATTICUS INSTITUTE
české titulky
OBSAH:
Cenami ověnčený scenárista filmu Pohřben zaživa a producent V ZAJETÍ DÉMONŮ uvádí neuvěřitelný mrazivý příběh natočený podle událostí z podzimu 1976, kdy se malá psychologická laboratoř stala nečekaným domovem jediného člověka, u kterého americká vláda potvrdila posedlost ďáblem. Z události se brzy stane záležitost národní bezpečnosti a parapsycholog doktor Henry West zjišťuje, že jeho nejnovější pacientka Judith Winstead disponuje nevysvětlitelnými silami, které jednoduše nelze mít pod kontrolou. Po čtyřiceti letech utajení máte konečně možnost seznámit se s hrůzu nahánějícím příběhem Institutu Atticus.






THE HOARDER
nejsou titulky
OBSAH:
Ella zjistí, že si její přítel tajně pronájímá skladovací prostor, a tak se s přítelkyní rozhodne chytit padoucha in flagranti. Místo toho vstupuje do světa hrůzy, kde se spolu s podivnými neznámými musí bojovat o svůj život. Něco totiž v temnotách na nich číhá... 






WYRMWOOD
české titulky
OBSAH:
Čerstvý vítr zombie žánru vane z australské dálnice. Když se z většiny protinožců stanou živí mrtví, drsný Barry a kámoš Benny se ve stopách Šíleného Maxe vydávají na cestu pustinou, aby zachránili Barryho sestru ze spárů tajného vědeckého experimentu.






88
slovenské titulky
OBSAH:
Tanečnice či šlápota to nemá v hlavě tak úplně v pořádku. Chvilkama trpí amnézií, občas rozdvojenou osobností a v tomhle stavu se vydává na pomstychtivou cestu s cílem zabít místního gangstera, který je zodpovědný za smrt jejího milovaného.






THE ASYLUM  /EXETER/ BACKMASK
české titulky:
OBSAH:
Ve staré, opuštěné nemocnici, jejíž prostory v minulosti sloužily k léčbě dětských pacientů s psychickými problémy, jednoho večera probíhá teenagerská párty. Když už se v ranních hodinách začíná většina z mladých pobírat domů, několik jednotlivců setrvá, aby si prodloužili zábavu vyvoláváním duchů. Už brzy se všichni přesvědčí, že zahrávat s mrtvými dušemi se nevyplatí. Duch, který se vrátí ze záhrobí, je mocný, pomstychtivý a touží je všechny vidět umírat.




CLOWN
české titulky
OBSAH:
Ne vždy je klaun symbolem smíchu a štěstí, ne vždy jsou snaha o dobrý skutek či pokus vyvolat pocit radosti nejmenším ratolestem skutečně doceněny. Obzvláště, když se jedná o starodávný kostým, který je posedlý zlem. Ten, kdo si ho oblékne, stává se "loutkou" v rukou krutého démona, který neustále pociťuje hlad po lidském mase. Podobný osud postihne i poměrně úspěšného makléře Kenta McCoye, který chce v den narozením svého milovaného syna udělat cokoliv, aby ho potěšil...





THE WOODS MOVIE
nejsou titulky
OBSAH:
V říjnu 1997, skupina filmařů vstoupilo lesů do Marylandu, aby natočili nízkorozpočtový horor. Jejich film, The Blair Witch Project se stal celosvětovým fenoménem a byl to start found footage hororu. Režisér Russ Gomm představuje dokument o tom, jak vznikaly nahrávky a rozhovory s účastníky.





THE TREATMENT / De Behandeling
české titulky
OBSAH:
Nick Cafmeyer (Geert Van Rampelberg) přišel v dětství o bratra, kterého unesl pedofil. Bratr se nikdy nenašel a pedofil byl osvobozen. Dnes vyšetřuje detektiv Cafmeyer brutální útok neznámého pedofila v blízkosti starého místa činu. Vystrašené děti mluví o Trolovi, který žije na stromech a sleduje jejich v noci přes okno. Důkazy ale ukazují na někoho jiného. Detektiv se musí vymotat ze sítě rozporuplných důkazů a vlastních traumat, aby předstihl pachatele dřív, než zničí další životy.






[REC]: APOCALYPSE
české titulky
OBSAH:
Mladá reportérka, Ángela Vidal je zachráněna z budovy a odvezena do ropného tankeru, který je třeba prozkoumat. Nikdo však neví, že sebou nese tajemný, démonický virus.






THERE ARE MONSTERS
titulky nejsou
OBSAH:
Čtyři filmoví studenti vyrazí na výlet aby získali propagační rozhovory pro jejich vysokou školu. Cestou jsou svědky řady podivných událostí a podivného chování. Brzy odhalí děsivé tajemství, ale není už příliš pozdě na to, aby s tím dalo něco udělat?










Žádné komentáře: